KARABÜK VALİSİ’NDEN KORKUT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a önce mektup yazarak çalışmalardan dolayı teşekkür etti, ardından Erzurum’a gelerek beğenilerini sözlü sundu. Küçük, Erzurum sevdalısı olduğunu belirterek “Uza

GÜNCEL 17.03.2013 14:04:21 0
KARABÜK VALİSİ’NDEN KORKUT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Teşekkür etmek istedim. Bende tarihi eserlerle ilgili Karabük’te, Safranbolu’da Ali Korkut’un yaptıklarını yapmayı düşünüyorum” dedi.
Bir Erzurum sevdalısı olan, Erzurum doğumlu Karabük Valisi İzzettin Küçük, çalışmalarını uzaktan izlediği Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’A önce mektup yazarak teşekkür etti, ardından Erzurum ziyaretinde bakamına gelerek tebriklerini iletti. Karabük Valisi İzzettin Küçük, Ali Korkut’a gönderdiği mektupta “Yapmış olduğunuz çalışmaları Karabük’te olmama rağmen bir hemşeriniz ve Erzurum sevdalısı olarak yakından takip ediyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalar bir Erzurumlu olarak beni heyecanlandırdığını belirtmek ister, çalışmalarınızın devamını dilerim.” dedi. Yakutiye Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları, Üç Kümbetler Projesi ve Yakutiye Kent Meydanıyla ilgili çalışmaların heyecan verici olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük, Erzurum’a gelerek Ali Korkut’u tebrik etti.
Ali Korkut’u bizzat ziyaret ederek teşekkürlerini sözlü olarak iletmek istediğini ifade eden Vali Küçük, “Erzurum sevdalısı olarak şehrimi sürekli izliyorum. Ali beyin yaptığı çalışmalar beni heyecanlandırıyordu. Beğenimi önce mektupla ilettim, Erzurum’a gelince de kendisini ziyaret ederek bizzat iletiyorum. Çok güzel çalışmalar var. Özellikle tarihi eserlerle ilgili çalışmalar heyecan veriyor. Karabük’te, Safranbolu’da Başkan Korkut’un yaptıklarını yapmak isterim” dedi.
Ali Korkut, ziyaret sırasında Vali İzzettin Küçük’e Alvarlı Muhammet Lutfi Efe’nin Hulasat’ül Hakayık eserini hediye etti. Valinin büyük bir incelik gösterdiğini ifade eden Ali Korkut, “Sayın Valim İzzettin Küçük, iyi bir Erzurumlu, şehrinin sevdalısı bir insan. Çalışmalarımızı takip etmiş, beğenmiş. Bu beğenisini sunuyor. Ben çok mutlu oldum. Elbette ki beğeni ve taktir önemlidir. İnşallah daha iyi şeyler yaparak hem sayın Valimi, hem de şehrimin insanlarını sevindiririm” dedi.

Pazar 24.3 ° / 3.3 °
Pazartesi 26.3 ° / 5.2 °
Salı 27.4 ° / 4.2 °